Word jij onze nieuwe manager?

Aantal keer bekeken 102 Geplaatst: woensdag, 15 juli 2020

Word
Voor de doorontwikkeling en aansturing van het CJG, het team en haar medewerkers zijn wij op zoek naar een Manager voor 32 uur per week.

De uitdaging

Je adviseert de directie en bestuur (Gemeente Drimmelen en Geertruidenberg) over de bedrijfsvoering en effectiviteit van de organisatie en het realiseren van de gestelde doelen.

Je bent verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van het CJG-beleid, het beleid jeugdzorg en voor het aanleveren van bouwstenen voor bijstelling, aanpassing c.q. verdere ontwikkeling van het CJG- en jeugdzorgbeleid.

Je geeft integraal leiding aan het CJG waarbij je verantwoordelijkheid bent voor:

  • het direct aansturen van overwegend HBO-medewerkers (+/- 25) van het CJG;
  • de kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid van de producten en/of diensten van het CJG;
  • het organiseren, ontwikkelen, verbeteren en borgen van de interne procesmatige samenwerking binnen het CJG, de bewaking van processen, een integrale aanpak en afstemming met de externe lokale en regionale samenwerkingspartners;
  • de PIOFAH-taken, de bedrijfsvoering en inzet van middelen.

Je ontwikkelt kennis en vaardigheden van medewerkers en de organisatie.

Wij zoeken

Iemand met ruime werkervaring binnen het Sociaal Domein, specifiek met het domein van jeugdzorg. Je hebt dan ook een duidelijke visie op jeugdhulpverlening. Doordat je bekend bent met het speelveld ben je goed op de hoogte van de landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen rondom het CJG. Daarnaast heb je hierdoor gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en ben je in staat om de bruggen te bouwen tussen de verschillende partners.

Om het CJG door te ontwikkelen ben je in staat om visie en beleid te vertalen naar de dagelijkse uitvoering, zeker ook met betrekking tot het beheersbaar krijgen van de uitgaven van de jeugdzorg. Om dit te bereiken ben je doortastend, duidelijk en besluitvaardig. Daarnaast weet je het team en andere relevante partijen mee te nemen in de ontwikkelingen.

Naast ontwikkeling van het CJG vind je de ontwikkeling van zowel het team als het individu belangrijk. Je bent dan ook sociaal vaardig, communiceert open en handelt resultaatgericht.  

Ons aanbod

Een uitdagende functie in een gedreven team. Bedrijfsvoerings organisatie (BVO) CJG voert haar taken uit op grond van de Jeugdwet. Het CJG valt onder de gemeenten Drimmelen en Geertruidenberg. We bieden een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket, en een werkplek bij het CJG in Geertruidenberg.

Je kunt rekenen op een salaris van maximaal € 5.168,- per maand (functieschaal 12 conform Cao SGO) op basis van een 36-urige werkweek. De startdatum is 1 december 2020. Het is een tijdelijke aanstelling van 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract.

Wij zijn

Centrum voor Jeugd en Gezin Drimmelen Geertruidenberg geeft advies en ondersteuning bij opvoeden en opgroeien aan ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de toeleiding naar specialistische jeugdzorg. Ons team bestaat uit ongeveer 25 Jeugdprofessionals en ondersteunende medewerkers. Zij zetten zich iedere dag in voor kinderen en gezinnen binnen onze gemeenten. 

Reageren

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en cv vóór 21 augustus 2020. Je kan deze direct mailen naar secretariaat@cjgdg.nl.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de procedure, het CJG of het sociaal domein?

Neem dan contact op met:

  • Procedure: Anouk van Lierop 06 10 975 445
  • CJG: Maaike de Jong 06 25 733 695
  • Sociaal Domein: Astrid Aerts 0162 579 579