Win het spel Samenspel tijdens de Week van de Opvoeding

Aantal keer bekeken 538 Geplaatst: donderdag, 20 september 2018

Win

Van 1 tot en met 7 oktober is het de Week van de Opvoeding. Een week die in het teken staat van opvoeden en ouderschap. In heel Nederland worden er workshops, webinars, lezingen en andere activiteiten georganiseerd. Het thema van dit jaar is ‘Opvoeden is samenspel’.

Opvoeden is samenspel

Opvoeden doe je niet alleen. Het is een samenwerking tussen ouders,  kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente. Maar ook de band tussen ouders en kinderen is belangrijk in de opvoeding. En door de drukke levens kan het soms best lastig zijn om hieraan te werken.

CJG verloot vijftig spellen

CJG Drimmelen Geertruidenberg verloot in de Week van de Opvoeding het spel Samenspel. Dit spel bestaat uit een boekje met twintig challenges die je samen met kind kunt doen. Eenvoudige, creatieve activiteiten die niet veel tijd kosten, maar wel veel opleveren. Een nachtje logeren op de kamer van je kind of een terug-in-de-tijd challenge. We verloten in totaal vijftig spellen. Wil jij er ook een? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten!

Wat is er nog meer te doen?

Er worden allerlei interessante activiteiten georganiseerd in de Week van de Opvoeding. Zo organiseert GGD Hart van Brabant een Theaterbijeenkomst over jongeren en middelengebruik, en in Dordrecht kun je deelnemen aan de workshop Samen één Team. Ook wordt er een interessante workshop georganiseerd waarbij je leert hoe je je kind kunt ondersteunen bij het maken van huiswerk, zonder dat het continu een strijd oplevert. Meer weten? Kijk op www.weekvandeopvoeding.nl.

Afbeelding Opvoeden is Samenspel website