Training Rots & Water

Aantal keer bekeken 300 Geplaatst: dinsdag, 14 januari 2020

Training
Sommige kinderen worden gepest, vertonen meeloopgedrag of gaan veel te vaak de grens over. Een weerbaarheidstraining Rots & Water kan dan een optie zijn.
Als ouder wil je dat je kind:
  • wat meer zelfvertrouwen krijgt;
  • leert om op een goede manier voor zichzelf op te komen;
  • leert om regels en grenzen te accepteren.

Speciaal voor deze groep organiseren wij de training Rots & Water. De training is bedoeld voor jongens en meisjes van basisscholen en middelbare scholen. Bij voldoende aanmeldingen start er een training na de zomervakantie 2020.

Wat houdt de training in?

Tijdens de training Rots & Water leren we kinderen al spelenderwijs en door actieve oefeningen sociale- en communicatieve vaardigheden. Ze leren ook om effectief in actie te komen tijdens conflicten en probleemsituaties. Daarnaast voeren we kringgesprekken en krijgen de kinderen verwerkingsopdrachten. Het doel is om sociale problemen te voorkomen en te verminderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
• pesten;
• meeloopgedrag;
• seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Ouders van deelnemers

Wij vinden het belangrijk ouders te betrekken bij de training. Daarom ontvang je tijdens de trainingsperiode nieuwsbrieven. Hierdoor weet je als ouder wat je kind tijdens de training doet en kun je er thuis actief mee aan de slag. Deze nieuwsbrief mag je delen met school. Zo kan de leraar ook oefenen met je kind.

Training 

Wij geven de training in de gemeente Drimmelen of Geertruidenberg. Dit is afhankelijk van waar de meest aangemelde kinderen wonen. Ook bepalen we op dat moment de leeftijdsgroep. Houd onze website in de gaten voor actuele trainingsdata.

Aanmelden

Is dit interessant voor jouw zoon of dochter? Neem contact met ons op via 0162-690120 of via het contactformulier. Samen bekijken we of de training geschikt is voor jouw kind. Mocht de training minder passend zijn of vol zitten, dan kun je bij ons altijd terecht voor advies en ondersteuning. Wij bieden graag maatwerk.