Succesvolle startbijeenkomst van KIES

Aantal keer bekeken 328 Geplaatst: dinsdag, 24 september 2019

Succesvolle

KIES is een spel- en praatgroep voor kinderen in een echtscheidingssituatie.

Maandag 23 september vond de startbijeenkomst plaats met een ouder- informatiemiddag. We ontvingen de ouders in het gemeentehuis in Made.

Wat hebben we gedaan? 

We informeerden de ouders over het programma dat we komende weken met de kinderen gaan draaien. We spraken over en weer de verwachtingen uit en maakten duidelijke afspraken over de rol van de ouders in dit traject. Want bij KIES staat voorop dat de kinderen binnen de groep een veilige haven hebben waar zij hun gevoel en emotie kunnen delen over de scheiding. 

Komt er een vervolg? 

Kies bestaat uit zeven kinderbijeenkomsten en wordt afgesloten met een ouderbijeenkomst. We zijn erg blij met de opkomst en gaan volgende week, met een volle groep van acht kinderen, aan de slag. In januari 2020 hopen we te starten met een nieuwe groep. Dus houdt onze website in de gaten. 

Voor wie? 

KIES is voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar van gescheiden ouders. Om hier aan deel te nemen, hoeft jouw kind geen problemen te ondervinden door de scheiding. Delen en praten over de scheiding biedt een kind veel. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Meer informatie over KIES vind je hier.