Een hechte band tussen ouders en kind. Dat gun je ieder gezin!

Aantal keer bekeken 502 Geplaatst: dinsdag, 02 oktober 2018

Een

Opvoeden doe je niet alleen. Het is een samenspel tussen ouders,  kinderopvang, school en de sportvereniging.  Maar vergeet ook niet de band met je kind. Hoe werk je daaraan terwijl het leven al zo druk is? Een goed moment om hier eens extra aandacht aan te besteden is de Week van de Opvoeding. De Week van de Opvoeding loopt van maandag 1 tot met zondag 7 oktober.

Het spel Samenspel

Een hechte band tussen ouders en kinderen: dat gun je ieder gezin. Om hier aan te werken verloot CJG Drimmelen Geertruidenberg deze week het spel Samenspel. Er worden maar liefst vijftig stuks verloot! Het spel bestaat uit een boekje met twintig creatieve challenges die je samen met kind kunt doen. Een nachtje logeren op de kamer van je kind of een terug-in-de-tijd challenge. Eenvoudige spelletjes die niet veel tijd kosten en die je band met je kind enorm versterken! Hoe maak je kans? Ga naar onze Facebookpagina, geef antwoord op de vraag ‘Wat is jouw favoriete activiteit om te doen met je kind?’ en like het Facebookbericht over de Week van de Opvoeding.

Stel je vragen!

Er zijn deze week allerlei workshops, webinars, lezingen en andere activiteiten. Heb je vragen over opvoeding? Is je kind aan het puberen om vind je het lastig om daarmee om te gaan? Of wordt je kind gepest? Kijk op www.weekvandeopvoeding.nl/event of er een interessante activiteit voor jou tussen zit. Ook kun je met al je vragen terecht bij CJG Drimmelen Geertruidenberg. Bel ons gerust via 0162-690120 of vul ons contactformulier in.

Meer tips over opvoeden en opgroeien? Kijk op  www.cjgdrimmelengeertruidenberg.nl/opvoedinformatie en volg CJG Drimmelen Geertruidenberg op Facebook!

Afbeelding Opvoeden is Samenspel website2