Aankondiging | Start nieuwe Rots en Water training, meld je kind nu aan

Aantal keer bekeken 249 Geplaatst: donderdag, 05 november 2020

Aankondiging
We willen in februari 2021 starten met een Rots en Water training voor kinderen met het geboortejaar 2009-2010.

Deze training vergroot spelenderwijs het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden van je kind. Als ouder wil je graag dat je kind sterk in zijn schoenen staat en zelfverzekerd is. Dat hij of zij op een goede manier voor zichzelf leert opkomen.

Sommige kinderen worden gepest, vertonen meeloopgedrag of gaan veel te vaak hun grens over.  Speciaal voor deze groep organiseren wij de training Rots en Water. 

Wat doen we

Met spel en actieve oefening leren we de kinderen sociale en communicatieve vaardigheden. Ook leren ze effectief in actie komen in een conflict- of probleemsituatie. We houden kringgesprekken en kinderen krijgen opdrachten waarmee ze zelf aan de slag gaan. Hiermee willen we sociale problemen voorkomen en verminderen. Denk hierbij aan pesten, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Ouders van deelnemers

We betrekken ouders bij de training. Dat vinden we belangrijk. Daarom sturen wij tijdens de trainingsperiode nieuwsbrieven. Hierdoor weet je als ouder wat jouw kind tijdens de training doet en kun je er thuis actief mee aan de slag. Als je de nieuwsbrief met school deelt kan ook de leraar oefenen met jouw kind. 

Voor wie en wanneer

We willen in februari 2021 starten met de training voor kinderen met het geboortejaar 2009-2010 in de gemeenten Drimmelen en Geertruidenberg. We geven de training op een maandag- of dinsdagmiddag na schooltijd. De locatie is nog niet bekend.

Interesse?

Bel voor meer informatie 0162-690120. Bij een nieuwe aanmeldingen kijken we samen of de training geschikt is voor jouw kind. Zit de training vol of is deze niet passend dan bekijken we samen naar de mogelijkheden. Dat geldt ook wanneer jouw kind net iets ouder of jonger is. We bieden graag maatwerk.